Bambam's Addicted

Musim men-janda bakal tiba..!!

Tittle mcm gempak kannnn..!!hahhh..korang tau naper aku ckp musim men-janda bakal tiba???!!tau...?!!hahahha..sebab bola dah nak start..so kaum2 laki nie akan keluar mnjadi bujang(bg yg dah ber-dua lar)..yg sedia maklum bujang lak..still akan jalankan rutin bese melepak bersama teman menonton bola sambil mnm teh tarek di kedai mamak dan memancing aweks kalo ade yg singgah..hahahhaha...

macho sgt lar ko tuhhhh..even rambut dah kacak..tp aku x suka gak ko...!!huhhh~

Yang kite kaum perempuan dok melongok kat umh tngu laki masing2 balik(nie yg dah kawen lar..)..and yg kapel tuh hp korang jgn nk berangan lar berbunyi time match tuhhh..senyap sunyi jek..korang msg lom tentu dorang repond 2 jam nnt..kalo naseb korang baik tngu jek lar pg sok..huhuhuhu..

So kiter kaum perempuan buat per?pergi tumbuk sambal belacan sambil main batu seremban..x pon anyam ketupat atau lebih dikenali sbg mengumpat..!!ehhh..tp aku x termasuk dlm golongan nie ekkkk..mnta simpang..ahhhhhhh..aku sentap aku diabaikan kerana sebiji bola yg dikejar oleh 22org pemain..!!demmmm u..!!

nota kaki: aku bengang mak marah sebab aku suka tgk citer masak2..mak perli.."ko tgk citer masak2 tp x prnh nak msk pon ape yg ko tgk tuhh..!!"fineeee..!!aku sentap lagik.."tgk tv pon jd isu lar mak nihhhh.." huhhhh~


7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

the moonlight said...

haha..sentap kan..aku siap nak bli buku masak lagik.day drem jela bukan gune pon.kih3..

mawaddah said...

ilek la aida..cuba ko tgk rancang masak2 tu sambil tumbuk sambal belacan..sure mak ko x kata ape..hahahah ;)

b a m b a m ' s said...

herniz: hahahha...aku xde lak beli buku masak2..x feel babe..kih2..kecur air liur dia x mcm aku tgk kat tv..wakakak
siti: tuh pon mak aku marah gak..nk msk kena kat dapur jek..uhuk~

the moonlight said...

kecur gak beb!!cbe ko g Mph tgk gmbo buku rsipi

b a m b a m ' s said...

dear herniz: len nokkk..aku dh try..kecur dia len mcm beb tgk live kat tv..wakakakak..

Anonymous said...

menjanda pd musim bola???mgkn xkan terjadi pd aku..insyaAllah..kerana en.somi aku suka layan bola dgn aku..hahahaa..thn yg sblm nih pun layan bersama..lomantik abisss u..ekekee...anyway..sbnrnya aku pun lebih suka sokong bola kiterr..idop m'sia

b a m b a m ' s said...

lucky lar kalo suka bola tuh kan..hehehe..ini kes yg x tgk bola sgt..mcm aper jek nnt..huhuhu..dah kawen sok lusa..sorg tgk bola..sorg on9..kih3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...