Bambam's Addicted

Aku geram..!!

  1. Ulang 3-4 kali untuk difahamkan..fine aku leh accept..tp kalo msk dekat 10x..!!ko nak kena aku cucuk idong ko mcm lembu baru nk dgr ckp ker??!!
  2. Lembu berpegang pada talinya..manusia berpegang pada apa ya murid2..??!! "PADA JANJI"...!!ye betol..tapi apesal still ade yg xleh pegang pada janji???!!nak salahkan cikgu yg x sempat ajar peribahasa atau nk salahkan murid2 yang x alert pd pelajaran BM..!nak kena hempuk ngan aku!
  3. Ketepatan masa..MASA ITU EMAS..ingt masa aku ade tambahan 5-6 jam utk ko ekkkk..??bak cni 5-6 jam korang bg aku so aku leh tunggu korang untuk back-up blk masa aku yg abes tuhhh...
  4. Nak kena suruh baru nak buat..mcm kesinambungan point #1..nak kena ulang byk kali baru nak buat..!!
  5. Buat ape2 kena ikhlas...!!itu yg penting..bukan kerjasama jek yg nak penting..lagu kartun nak lak ko ingat kan..!huhhh~~
Hot mmg hot..naseb baik kuar ngan besties gi mkn eskem kat ICE ROOM..!!koranggg..nnt bawa aku jenjalan lagi spy aku x hot..!huhhh~

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

_ziela_ said...

woiii kaler kuning, ijau ngan turqouise tu tuka la kaler lain..ak xleh baca..well ko taw la aku neh kan sgt x rabun..hahahhaha..adusss nk sembang ngan ko la babe..!!!!

b a m b a m ' s said...

hahahah..aku sajek nak dera mata korang..!!wakakkaka...sembang per..aku ade jek on..ko yg tenggelam timbul..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...