Bambam's Addicted

Tolong awak jauhkan diri dari saya....

Awak..

saya nak umumkan sesuatu..saya xleh nk dekat2 ngan awak lagi..awak tolong jgn rayu2 supaya saya berkepit-kepit ngan awak..saya x sanggup tgk awak disakiti..saya buat smua ni sebab saya sayangkan awak..bukan saya bencikan awakkk..!!awak kena terima hakikat tuh..kiter perlukan jarak masa utk seiring dan sejalan sama2 mcm old times tuh k..bukan per wakkk..

sebabbbb..



tp before tuh..kalau kiter kuar ngan awak pakai pek itam mcm nie ok x wak??!!

Awak..

Kita sakit MATA awakkkk..sebab tuh kite x leh nk kuar ngan awak.. '-_-
tapi kalau awak sanggup tebalkan muka kuar ngan kiter mcm nie..kiter x kisah wak..hahahah..sebab kiter ngan shade mmg x sehaluan wak..kiter x suka pakai specs wak!!hate it..!!hate it!!kalau pakai specs rasa mcm pakai google mask rider jek!!hoh..kejam kan!sebab muka kiter yg BOOOLAT nie mmg x sesuai pakai specs..tp kiter nak wat mcm mana wak..kang berjangkit kat org len...(agak2 kalo lappy ni ade mata..dia lah yg kena jangkitan dulu..hikhikhik..)

Awak...

evendoh kite tidak digalakkan kuar utk mengurangkan xtvt penyebaran sakit mata ini..tapi ari ni kite nak ajak adik kiter kuar wakk..kiter nk gi cari satu barang nie..dah jatuh cinta sama itu barang..hikhikhik..tapi wak..dia pon x bgn tdo lagik!ehhhh...ni dah pukul brape..kang jem lagik..balik dh penat..sok nk keje..(kalo keje coz bajet nk amek MC sok ari..alasan sakit mata..even doc ari tuh ckp mayb sok sakit mata dh elok..u tipu I tau doc..x elok pon..!!)

Awak..

Kita nak ajak awak..tapi takot awak xnk temankan jek..huhuh..sebab kite tau awak ade komitmen yg lain..tp xper..kiter kuar ngan awak next time jek ek darl~ k babeh..chow con chowww~

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

HafizChan said...

ok saya tak buat dah. ahaha

b a m b a m ' s said...

aper yg awk xnk buat..xnk ajk sy dh kuar dah wakkk..hahahha..ku sebarkan virus sakit mata best gak nih..hakhakhak..

cik EPAL said...

siapa awak tu??

b a m b a m ' s said...

cik epal..

siapa 'awak' tuh biarlar terus menjadi persoalan..hahahah..kang x suspen lak citer..kih3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...