Bambam's Addicted

Cerita Awak Versi Happy Pulak! n_n

Awak...

Hari nie kite dah happy..hehehhe..sebab ape yg kite risaukan smlm smua dah hampir setel..So, ari ni kiter dah x nanges2 mcm semalam..hehehe..kiter memang cembeng wak..waktu kecik2 dulu pon kite mmg terkenal kat kampung dan seluruh pelosok kediaman yg kiter ni kuat nanges..banyak sungguh air mata kan?kiter pon musykil..kan best kalau air mata ni keluar mcm lemak2 yg berlebihan di badan..hak3..seronok2..!!

Awak..

Tengah hari tadi..call mak tanya pasal adik..Emak dah bawa adik pergi spital..doktor x check ujian Talasimia lagi..besok nak pergi check lagi..doktor ckp..mayb dia mmg kena denggi..tp denggi yg dah nak sembuh..esok dtg buat blood test lagik..ok..tapi itu pon dah kira syukur coz xde apa2 yg boleh menambahkan kekusutan jalan raya di otak ini..heheheh..sok follow up mcm mana pulak..tapi tgk adik ari nie..mcm dah chat..Ohhh..bf nya dtg ari nie..mesti dia bertambah2 S.I.H.A.T kannn!!hehehe

Awak..

Ingat tak yg kiter citer pasal kucing atas siling tuh..hah..tadi abg li balik singgah umah jap..dia dah bawa turun kucing tuh..mak citer..dia terperangkap kat atas...mmg x boleh turun..(opkos lar..kalo bole turun xkan dia buat bising kat atas tuh..huhuhu)..time call mak lunch break td..sempat tanya pasal kucing nie..kaler aper..dia kata kaler greyy..omaigoddd!i L.U.V grey okeh!!hehehe..mcm kaler lens i..kih3..balik keje awal tadi..x sabar nk tgk kucing tuh..sampai jek umh..trs cari kucing tuh..as i tot..beliau sungguh COMEL..!!hehehe..kaler badan pon cantik..

Awak..

Kite rasa mak kucing tuh ade affair ngan kucing jiran sblah..sbb kucing jiran sblah mmg smua cantik2..parsi siam lagi u..wiwittt~sbb tuh anak dia cumel2..hehehe..mak kata boleh bela..i loike it!tapi tadi kan wakkk..kucing tuh panjat raga tuh smpi jatuh gedebush ke bawah..mak aihh..bunyi dia..huhu..sengaja kiter x amek wak..sbb saya geli..erkk..bukan jijik tau..itu lain..takot nk pegang sbb kecik..kalo besar apetah lagik..mak bising..

Kalau mcm ni gayanya..macam mana ko nak bela kucing??!!pegang pon takot..kang nak bagi dia makan lagik?kang dia berak..sah2 lar mak yg basuh tuhhh..!!


Makkkk..org bukan takot..org geli..huhuhu..kesian kat dia..xnk pegang dia..nnt dia sakit..


Apa kejadah lar anak pempuan dia nie...pegang kat tengkuk pon takot..tp siyes wakk..saya geli..uhuk..sian pon ader gak..then kiter dh beri dia nama yg begitu secocok ngan dia..

MR. GREY ANATOMY...!!!

hahahhaha..adik bersama anak2 buah semua bantai gelak biler achiknya ini beri nama itu...tapi semua x membantah ek..nasib mr.grey belom ditentukan lagi coz mak ckp..mak nk bg jiran sblah..suh jaga..huh..xper lar..still leh tgk mr.grey lagik.. T_T'

Awak...

Kesudahan citer ari nie..KITE HAPPY AWAKKK~ kiter nak share sgt2 ngan awak..tp sy rasa awak x baca blog saya..hurmmm..xper..nnt awak tau jugak! n_n



Mr. Grey Anatomy A/L Anaroxia

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

ziela said...

wakakaka..ampeh jer mati2 aku igt ko leh pegang kucing ngan penuh rasa penyayang..sekali ala2 spesies aku jgk..! hek ko nak bela kucing..tgk kucing boleh ar...wahahahahaha...

alhamdulillah adik ko dah maken sihat..lega dgr weh..wlaupon x pernah jmp adik ko tapi rs mcm adik sendri plaks..(penuh kasih sayang x haku..?) wakakakakaka..

wehh jgn la nanges sll2 sgt..nnt x comey..aku taw gaya ko nangis mcm mn..hahahaha..(tetibe terigt zmn muda mudi dulu..)

ok beb, di sebab kan ko dah gumbira..sll blanjer aku burger king plaks biler aku blk mesia nnt k..hahahaha

b a m b a m ' s said...

kenapa harus aku yg membelanjai kamu..boleh2!!no hal..janji ko bawa blk bunga lavendar fresh from auckland babe!!! n_n

ziela said...

sebab ko keje aku x keje..so ko ader duit leh blanjer aku, aku xde duit nak blanja ko..naseb baek ko mntk lavender jer leh la aku amik tepi2 jalan jer..hahahaha..

tapi kan aida, tetibe aku rs aku neh umpama lavender yg fresh..so aku bwk diri aku jer la from auckland khas tuk ko..whahahhaha (alasan x nak bwk lavender kat ko..) =p

lawa dow template bawu..syabas2..hahaha..kene blanjer lg neh..hahahhahaha =p

b a m b a m ' s said...

aku x kire..ko blk msia ko kena bawa balik fresh lavender utk akuuuu!kalo xde lavender..tulip pon aku terima..hahahhah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...