Bambam's Addicted

Set pinggan Corelle from US just RM370!!

Salam semua..
Di sini CB nak share ada produk baru dari Deelina Wardrobe iaitu set pinggan mangkuk dengan harga RM370 sahaja!!! (belum termasuk postage) Murah dari kedai kann.. ^^, 

Ada dekat 50 design terkini!

Payment??!! Memang agak pricy jugak la tapi jangan khuatir..!! CB accept bayaran secara ansuran/installment.. so for those yang teringin tapi tak cukup duit boleh bayar bulan-bulan up to 4 times! and just drop deposit RM50 - RM100. Baiknya CB ehhh..keh keh keh..

1 set mengandungi 16 pcs iaitu 4 pcs pinggan makan, 4 pcs pinggan side dishes, 4 pcs bowl and 4 pcs mug! 

Dekat bawah ni di antara koleksi-koleksi yang ada..

Collection 1
Collection 2
Collection 3
Collection 4
Collection 5
Collection 6
 
Berminat? boleh like dan message CB dekat Fan Page Deelina's Wardrobe di SINI atau nak tengok gambar dengan lebih dekat boleh view album dekat SINI okeh.. Nak what's app or message or call or mengorat pon bulehh di talian 017-2661306.


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lydia Miza said...

Sgt murah!!! Tq sgt. Akak beli aritu glurp!! Walau qatar lg murah dr malaysia tp x la murah camni

Anonymous said...

Kalau termasuk postage jd brape Rm?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...