Bambam's Addicted

Sambungan telenovela

Okeh...dah ramai tanya aper jadi ngan kisah korean aku nie..ni nak story lar neh..bawa bersabau ckit yek sahabat-taulan..huhuhuhu

Hari nie hari Rabu..hari yang dinantikan untuk dijadikan penentuan cerita ini trs jadi THE END or ade bersiri yang lain..bajet mcm ade dah ade ending tergantung gituh..tapi meleset ek..sampai jek opis..ringtones khas tuh berbunyi..okeh..!suspen..abg tow truck nie nak mainkan aku lagi ker aper nie kan..buka lar hp...jeng..jeng..jeng..

Him: Assalamualaikum wak..tentu awk mrhkan saya kan..sy mintak maaf wak..sbb jadikan weekend awak rosak..tentu awak x percayakan saya lagi tp bkn sy xnk dtg..sy dah on the way..tp tetiba ade hal ckit..sy btl2 mnta maap..ini pon baru dpt hp blk..sorry wak..sy btl2 ade hal..maafkan sy..

(begitu lar lebih kurang msg tuh berbunyi..)

Aku ape lagi..terus terjah.. AWAK EKSIDEN KAN...!!!

Him: Eh...x lah..ehh...mana awak tahu

Then..bermula lar gerak geri CSI aku melanda..menerpa ngan pelbagai soklan menanyakan jwpn yg tak pasti selama nie kan...just being honest..betol ker x betol awak eksiden nie..ok..proof it..bak cni pic awak eksiden..bagi tgk ckit smua luka-luka awak eksiden yg OTW nak gi jmpa saya tuh..thennnn...






Erkkkk..okehhhh...60% percaya..40% lagi aku kena tngu pic dia yg luka kat muka tang kening kena jahit lak...huhuhu..baru aku caya betol....huhuhu..pic tuh still pending lagi memandangkan masalah teknikal ckit..nnt aku upload yg len lak..and secara officially korang dpt tgk muka dia kannn..!!huhuhu..

Ohhh..cakit yek wakkk..cayer buh ubat ekkk.. =\


1 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Anonymous said...

alololoorrhh...
sian nyerr boria ko mek..
urm..srh die snap tang muka nk bg sahih sesahihnya okeh..
urm..klu btul tu die..untung ko kn ada org sanggup sakit bagai demi ko..huhuu..ingat thingking positif yerr bebehh~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...